Fall 2019 Jeri & Noboru Oishi Symposium Presentations

Thursday, October 3, 2019 8:00 AM – 11:30 AM

7:30 – 8:00	*Registration
8:00 – 8:10	*Welcome & Introductions (10 mins.) Connie Szczepanek, RN, BSN, CCRP Chair, Oncology Research Professionals Committee
8:10 – 8:30	*Update from SWOG Operations – (Total 20 mins.) • SDMC update – Rodney Sutter (10 mins.) • Central Monitoring – Jourdain Hayward (10 mins.)
8:30 – 9:05	*RUSTIC (S1919) - (Total 35 mins.)
	 Dr. Bill Barlow – Study Trial Design & Statistical Issues (10 mins.) Jacqueline Scurlock - Breast Data Coordinator – Logistical Details, Log-In requirements, registration, source document upload. (15 mins.) Katie Minichiello - RAVE Instant Differences – (10 mins.)
9:05 – 9:25	*CDASH Training for CRA's - Dani Weatherbee (20 mins.)
9:25 – 9:55	*Difficulties/Challenges/Experience of Dealing with Re-Engaging in Clinical Trials & Questions – Dana Little & Ofilio Vigil (Total 30 mins.)
9:55 – 10:15	*Break (20 mins.)
10:15 – 10:35	*CTSU Updates – Jenny R. Hopkins, BA, BSN, CTSU Assistant Project Director (20 mins)
10:35 – 11:00	*Common Mistakes in Clinical Trials - Real Life Stories (Total 25 mins.)
	 Christa Braun-Inglis - 10 mins. Stephanie Smith – 10 mins. Questions – 5 mins.
11:00 – 11:30	*A Multi-Disciplinary Approach to Getting A Protocol Approved and Enrolling Patients Efficiently & Questions - Dr. Scott Delacroix (30 mins.)
11:30	* Closing